Ceremoniemeester, professioneel

Ceremoniemeester

De voorbereidingen wil je graag zelf doen en het uitzoeken van leveranciers zoals de locatie, bloemen, je jurk, fotograaf en alles wat er bij hoort, dat houd je graag in eigen hand. Daar heb je geen weddingplanner voor nodig.

Maar op de dag zelf wil je je beste vrienden ook dichtbij hebben en dat ze volop mee kunnen genieten van jouw bruiloft. Huur mij dan als een professionele ceremoniemeester in!

Begeleiding op de dag zelf

Als professioneel ceremoniemeester begeleid ik jullie dag. Ik ben op tijd aanwezig in de locatie om de eerste gasten te verwelkomen. Daarvoor heb ik het programma nog doorgelopen met de mensen van de locatie, catering en de bloemist.

Zodra jullie arriveren (na het maken van de foto’s) worden jullie begeleid naar de ruimte om even bij te komen, make up bij te werken en je klaar te maken voor de ceremonie. Na de ceremonie en felicitaties begeleid ik iedereen naar het volgende programma onderdeel. Als het tijd is om aan tafel te gaan, wordt iedereen hiervoor uitgenodigd.

En zo gaat het tijdens de hele dag. Met soepele, vriendelijke hand worden de gasten en vooral jullie meegenomen in de dag. Tijdens het diner of buffet houd ik contact met de keuken als er speeches zijn. Niets zo jammer als een koud hoofdgerecht omdat jullie volledige verleden, inclusief die gênante kinderfoto’s, vlak na het opdienen van het hoofdgerecht worden verteld. Jullie beste vrienden, zussen/broers zitten gewoon lekker aan tafel en kunnen van de hele dag meegenieten.

Wat kost het?

Ja, er zitten kosten aan verbonden. Het levert je veel op maar het kost je ook een stukje van je budget.

  • twee uur voorbereiding met jullie samen;
  • drie uur eigen voorbereidingen; draaiboek doornemen en eigen maken, contacten met de leveranciers, nalopen of iedereen het draaiboek heeft en alles klopt, vragen van de gasten (zeker nu in Coronatijd);
  • 10 uur op de dag zelf.

Speciale aanbieding

Mijn vaste tarief is € 70,- per uur en dit is 15 uur uitvoering = € 1050,-. De eerste 10 bruidsparen krijgen een speciale aanbieding; € 750,- als je trouwt voor 1 juni 2021.

Voorwaarden speciale aanbieding

  • je boekt èn trouwt voor 1 juni 2021,
  • tot 100 gasten (Corona regels),
  • trouwen in regio Rotterdam,
  • je hebt verder alles al geregeld.

Meer weten? Neem contact met mij op via mirjam@weddingplanit.nl voor deze speciale aanbieding of als je meer wil weten over de meerwaarde van een ceremoniemeester op je bruiloft.

Ceremoniemeester
70,00 per uur
10 uur, de trouwdag
twee uur voorbereiding bruidspaar
drie uur voorbereiding leveranciers, draaiboek en vragen gasten
 
 
Speciaal aanbod ceremoniemeester
750,- totaalpakket
10 uur tijdens de trouwdag
2 uur voorbereiding met bruidspaar
3 uur voorbereiding overig
 
Alleen in Rotterdam, tot 100 gasten, te boeken voor bruiloften tot 1 juni 2021.

Share: