Trouwbeurzen in Rotterdam en omgeving

Beurzen

Het is altijd leuk om beurzen en evenementen te bezoeken. Op deze manier doe je heel veel inspiratie op. Ontmoet je direct leveranciers en bovendien zijn de shows altijd mooi om te bekijken. De trend binnen beurzenland is dat er steeds meer gericht wordt op beleving. Je maakt al echt een trouwdag mee. Je kunt workshops volgen en moodboards maken. Ik probeer zo veel mogelijk beurzen te bezoeken om altijd op de hoogte te zijn. Hierbij een overzicht van alle beurzen uit de omgeving Zuid-Holland, Rotterdam.

 • za
  15
  feb
  2020
  11:00- 16:00Het Wapen van Zoetermeer, Zoetermeer

  Trouwbeurs 't Groene Hart

  Deze editie van Trouwbeurs 't Groene Hart is de ideale plek waar aanstaande bruidsparen specialisten zullen treffen uit met name de gemeenten:
  • Alphen aan den Rijn
  • Den Haag
  • Leiderdorp
  • Leidschendam-Voorburg
  • Leidschenveen-Ypenburg
  • Pijnacker-Nootdorp
  • Zoetermeer
  • Zuidplas
  Trouwbeurs 't Groene Hart, editie Zoetermeer, vindt plaats op zaterdag 15 februari 2020 van 11.00 tot 16.00 uur. Je bent dan welkom in Het Wapen van Zoetermeer aan de Zegwaartseweg 31.
  Op het voorlopige programma staan onder meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen én de verloting van een gratis diner voor 2.
  De toegang + parkeren + goodiebag + kans op een diner voor 2 zijn GRATIS!
 • zo
  16
  feb
  2020
  04:00Theater Stefanus Utrecht

  WeddingFair voor Utrecht vind je op zondag 16 februari 2020 in Theater Stefanus.   Open van 11 – 17 uur. Gratis entree.

  Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda!

  De entree is gratis

  Locatie         : Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht
  Parkeren      : Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving
  Workshops  : Doe mee en “maak je eigen wedding-moodboard” (gratis)
  Entree          : Gratis entree, van 11 tot 17 uur
  Alle bruiden ontvangen ook de Trouwagenda boordevol tips

  https://www.weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-utrecht-voorjaar/

 • zo
  16
  feb
  2020
  11:00- 16:00Carlton Oasis Spijkenisse

  Op zondag 16 februari 2020 van 11.00 - 16.00 uur vindt de trouwbeurs ‘Wedding Event Carlton Oasis’ plaats. Ontdek de mogelijkheden van deze sfeervolle trouwlocatie en laat je inspireren door de mogelijkheden van hippe & trendy exposanten!

  Kom samen gezellig in ongedwongen en gezellige sfeer een kijkje nemen bij het event… want deze draait helemaal om jullie als (a.s.) bruidspaar!11

 • zo
  22
  mrt
  2020
  04:00World Hotel Wings
  22 maart 2020
  Worldhotel Wings    Rotterdam
  openingstijden
  11.00 tot 17.00 uur
  prijsinformatie
  gratis entree
  info

  Trouwbeurs Rotterdam voorjaar is de grootste WeddingFair van de regio, én de entree is gratis! In het Worldhotel Wings aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag

  WeddingFair is er voor jou! WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirererende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling

 • za
  18
  apr
  2020
  13:00- 17:00Diverse locaties in Dordrecht

  Het Sprookje organiseert op zaterdag 18 april 2020  van 13:00 tot 17:00 een trouwevenement in het historische centrum van Dordrecht! Hier kunnen jullie kennismaken met allerlei leveranciers die zowel binnen als buiten Dordrecht jullie dag onvergetelijk kunnen maken!

  Geen saaie tafel aan tafel beurs, maar een leuke route langs prachtige (trouw)locaties in de mooiste stad van Zuid-Holland. Zo combineer je een dagje uit met de voorbereiding op jullie bruiloft! Jullie worden getrakteerd op live muziek, een lekkernij, een live performance of een presentatie van de locatie of een product!

  Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar.
  O, en niet geheel onbelangrijk, het is gratis! Dus daar hoef je het niet voor te laten.

  Wil je nog even blijven hangen in deze prachtige stad?
  Als je klaar bent met inspiratie opdoen kan je nog verder genieten van deze mooie stad! Er zijn genoeg winkeltjes, restaurants en bars geopend om gezellig te tafelen en na te praten over jullie dag!

  Kijk.. dat is leuk!

  https://www.strikjesopjemouwen.nl

   

Share: