The big book for the big day boekrecensie

The Big Book for the Big Day

Wat doe je als eerste nadat je gevraagd bent en ja gezegd hebt; je gaat op zoek naar een locatie! De locatie bepaalt namelijk alles; de uitstraling van je bruiloft, je jurk, het aantal gasten en het budget dat je er vrij voor moet maken.

Toptrouwlocaties is één van de grote website’s op het gebied van vinden van een locatie. Veel bruidsparen gaan hier, als eerste, op zoeken om zich te oriënteren op hun locatie. Regelmatig organiseert het bedrijf van Top trouwlocaties open dagen. Tijdens de open dagen kunnen bruidsparen langs bij diverse locaties. De locaties zijn dan helemaal ingericht hoe je bruiloft er daar uit zou kunnen zien. En de organisatie van Toptrouwlocaties brengt elk jaar een boek uit. Dit jaar heet het niet Toptrouwlocaties maar The Big Book For The Big Day.

De postbode overhandigde het mij persoonlijk en wenste mij veel plezier ermee. Het is met recht een big book, meer dan 336 pagina’s informatie. Ze hebben de planning voor bruiloften onderverdeeld in zes stappen. De eerste stap planning & budget, trouw- & feestlocaties, bruid & bruidegom, foto & video, de trouwdag en happily ever after.

Het boek is voorzien van heel veel beelden waardoor het mooi is om door te bladeren, en nog eens door te bladeren. De locaties staan centraal en dat is ook logisch, want het is natuurlijk een uitgave van Toptrouwlocaties. Wat ik leuk vind is dat het per categorie is ingedeeld; bos en hei, landelijk, industrieel, in een fort, met je voeten in het zand etc. Voorzien van mooie afbeeldingen die horen bij het thema.

Verder staan er de nodige tips in ter voorbereiding van je bruiloft. Leveranciers geven hun tips weg en zijn aan het woord. Verwacht geen onpartijdig boek, alleen leveranciers die zijn aangesloten bij Toptrouwlocaties mogen hierin vermeld staan en adverteren.

Voordeel; het is een mooi vormgegeven boek, het is gratis en wordt ook gratis verzonden en dat is best bijzonder want het is een boek dat zeker veel waarde geeft en levert.
Er staan veel tips in en je vindt er veel locaties. De verdeling naar thema is leuk en goed ondersteund met mooie foto’s. De foto’s zijn mooi en het boek is op goede kwaliteit papier gedrukt. Veel locaties ken ik, vooral die van Zuid-Holland maar er zitten altijd weer plekken bij die ik nog niet ken en waar ik graag eens langs ga!

Nadeel; je moet een beetje door de leveranciers verhalen heen lezen en de locaties zijn vooral in het hogere segment. En ik sta er niet in 😉 maar ja ik heb dan ook geen locatie.

https://www.toptrouwlocaties.nl/trouwboek-bestellen/

Share: