Prijzen

Wedding Plan It heeft vaste prijzen

Je kunt kiezen uit één van deze pakketten of maatwerk. Geen verrassingen achteraf met hogere kosten voor de weddingplanner. Bij de eerste kennismaking bepalen we het pakket zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Advies

Ben je bezig met de voorbereidingen voor je bruiloft en wil je dat een professioneel iemand met je meekijkt, een onderhandeling met een leverancier voorbereid of je draaiboek bekijkt? Dan kun je een advies aanvragen. Een advies van een uur is € 70,- binnen Rotterdam, buiten Rotterdam komen er reiskosten bij.

Ceremoniemeester

Jij wil dat alle gasten genieten van jouw bruiloft inclusief je beste vriendin en beste vriend. Huur dan Wedding Plan It in als ceremoniemeester. Ik neem al het regelwerk achter de schermen op mij, zorg voor alle contacten met leveranciers en begeleid jullie op de dag zelf zodat iedereen kan genieten van jullie bruiloft. Reken op 5 uur voorbereiding; het gesprek met jullie, het doornemen van het draaiboek en het nalopen van alle contacten met de leveranciers. En dan natuurlijk alle uren op de dag zelf. Gemiddeld van 10.00-01.00 uur. De prijs om mij als ceremoniemeester in te huren is 20 uur à € 70,- per uur € 1400,- voor een bruiloft in Rotterdam. Vanaf juni 2020 heb ik een speciale aanbieding voor het ceremoniemeesterschap. Die eindigt op 1 juni 2021.

Full service weddingplanner, begeleiding van start tot einde van jullie trouwdag

Heb je al veel zelf geregeld, dan heb je minder uren voor mij als weddingplanner nodig. Besteed je alles uit en weet je precies wat je wil? Dan heb je weer meer uren nodig. Lees op deze manier de tabel om een inschatting te maken hoeveel uur je kwijt bent aan mijn full service.

15 uur
€ 1050
15 uur professionele begeleiding van jullie trouwdag.
 
Dit is zonder begeleiding op de dag zelf, alleen maar voorbereidingen met de nadruk op het draaiboek.
25 uur
€1750
25 uur professionele begeleiding van jullie trouwdag inclusief begeleiding op de dag zelf van 9.00 uur tot 20.00 uur. Rotterdam.
 
 
35 uur
€2450
35 uur professionele begeleiding van jullie bruiloft, inclusief diverse afspraken met jullie en/of ceremoniemeesters. Binnen Rotterdam en ik begeleid op de dag zelf.
 
 
50 uur
€3500
50 uur professionele voorbereiding en begeleiden van jullie bruiloft. Inclusief diverse afspraken met jullie en de ceremoniemeesters. Binnen Rotterdam of directe omgeving. Ik ben aanwezig op de dag zelf.
 
 
60 uur
€4200
60 uur professionele voorbereiding en begeleiding van jullie bruiloft. Diverse afspraken met jullie en de ceremoniemeesters. Binnen Rotterdam of directe omgeving. Ik ben aanwezig op de dag zelf.
 
 
Maatwerk
€ 70,- per uur
Maatwerk is eveneens mogelijk. ik reken € 70,- per uur met een minimum van 15 uur. Genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw maar exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. Prijzen gelden voor 2020/2021.
 
In principe verzorg ik geen bruiloften in het buitenland. Mijn specialisatie is Rotterdam, hier ken ik alle leuke locaties en leveranciers. Voor trouwen in het buitenland verwijs ik je graag naar mijn gespecialiseerde collega's!
Ceremoniemeester
70,00 per uur
10 uur, de trouwdag
twee uur voorbereiding bruidspaar
drie uur voorbereiding leveranciers, draaiboek en vragen gasten
 
 
Speciaal aanbod ceremoniemeester
750,- totaalpakket
10 uur tijdens de trouwdag
2 uur voorbereiding met bruidspaar
3 uur voorbereiding overig
 
Alleen in Rotterdam, tot 100 gasten, te boeken voor bruiloften tot 1 juni 2021.
Share: