Ridder en Tanja

Ridder en Tanja

Bruiloft Ridder en Tanja

’t Ardennehoffensief en na 5 jaar ’s Havenhoffsief. Ridder en Tanja houden van een goed feest. Omdat ze voor een jaar naar The USA vertrekken, zijn ze snel voor de wet getrouwd. Omdat dit maar een heel klein feestje was met directe familie, geven ze een groot afscheidsfeest voor hun vertrek naar Boston. Dit heb ik mede-georganiseerd.

Maar Ridder en Tanja komen weer terug naar NL en zijn doen hun trouwfeest dunnetjes over. We krijgen een mooie uitnodiging voor ’t Ardennenhoffensief. Op vrijdag worden we verwacht in een huis vlakbij Spa. Ons wacht een prachtig weekend met een als klap op de vuurpijl een trouwbelofte/ hernieuwing. Geheel in stijl van het huis verschijnen Tanja en Ridder op zaterdag voor hun gasten. Daarna volgt een gezellige dag met allerlei spelen, heerlijk eten en afsluitend een geheel verzorgd diner met muziek. De volgende dag bezoeken we nog de Spa fabriek en langzaam gaan de gasten weer naar huis na een fantastisch weekend.

Na een paar jaar gaat het bij hen kriebelen en wederom nodigen ze iedereen uit voor een mooi feest. Het Havenhoffensief. In de haven van Scheveningen ligt een prachtig schip klaar om uit te varen op de Noordzee. Met wederom een hele dag goed verzorgd en live muziek aan boord is het wederom een dijk van een feest. Op dat moment zijn ze vijf jaar getrouwd.

Inmiddels hebben ze een heerlijk gezin met twee zonen.

details tot in de finesse doorgevoerd!