Paul & Tess

Image

Paul & Tess

Bruiloft Paul en Tess

Drie dingen die je beter niet kunt doen…

Paul en Tess, er zijn een paar dingen die je niet moet doen als je gaat afstuderen; trouwen, een huis kopen en in verwachting raken. De eerste twee houden ze zich niet aan, de derde wel. Tess is nog in haar laatste studiefase als ze besluiten om te gaan trouwen en dat terwijl ze net een nieuw huis gekocht hebben. Kortom, de druk ging omhoog en behalve locatiemanager werd ik ook hun weddingplanner. Paul werkt bij Finext en kent het pand goed. Daarom wil hij niet in de trouwzaal maar in de grote zaal trouwen. Geen enkel probleem. We huren mooie witte stoelen in en alles wordt met hard roze gedecoreerd. Op de dag zelf, is zelfs haar opa de ballonnen aan het opblazen.

Bruidegom in charge

Tess weet prima welke kleuren ze wil en hoe de dag er ongeveer uit komt te zien. Het grappige is dat vooral Paul de beslissingen neemt. In 2015 had ik diverse bruidsparen waarbij de bruidegom in veel het voortouw nam. Niets dat bruiloften alleen maar voor de bruidjes zijn en de bruidegom op de dag zelf ja zegt. Doordat Tess aan het afstuderen is en Paul het gewoon heel leuk vindt, regel ik veel met hem. Dingen als de inrichting etc. Zijn ouders hebben een eigen zaak die kaarten ontwerpt en laat drukken. Dat is snel geregeld. Ook de bruidstaart is snel geregeld en komt helemaal uit de Flevopolder. Daar wonen de ouders van Tess. Tess vindt de jurk van haar dromen en is hier dolgelukkig mee en de ceremoniemeesters zijn druk in de weer om allerlei dingen achter de schermen te regelen.

En wat doet de weddingplanner?

Ik houd de tijdlijn bij, maak het uitgebreide draaiboek, onderhoud het contact met de gemeente, zorg er voor dat ze de rust behouden en heb regelmatig een afspraak met ze om alles door te nemen.

Hun trouwdag

Op de dag zelf is het bloedheet en we besluiten op het laatste moment om het diner alsnog binnen te doen omdat de gasten anders wegsmelten in de zon. De Italiaanse cateraar tovert fantastische gerechten op tafel en ’s avonds is het een heerlijk feest met een leuke dj. De afsluiting van de avond, een heerlijke candy tafel in de hal. De droom van Tess komt uit!

Programma

08.00u Tess aankleden, kapper en visagie

09.00 Paul vertrekt naar Delft (hun huis)

11.00 Paul, Tess en ceremoniemeester vertrekken voor foto’s

13.00u lunch

13.30u eerste gasten arriveren in Huis de Werve

14.00u aanvang huwelijksceremonie Huis de Werve grote salon

15.00u aansnijden bruidstaart

17.00u aanvang van het diner

20.00u aanvang van het feest

01.00u einde feest, uitzwaaien van de gasten

Ondertussen is Tess afgestudeerd en uit de wandelgangen heb ik begrepen dat ze in verwachting is…

Leveranciers

Bloemist: Hofwijck Voorburg

Fotograaf: Doubleview

DJ: Marco Moens, Forward Events

Cateraar: La Passione Den Haag

Trouwambtenaar: Trudi van Bunge

Bakker Joop Siervogel uit de Flevopolder

Weddingplanner: Wedding Plan It

 

Dank voor al je hulp het afgelopen jaar zeker ook door jouw dat het uiteindelijk zo’n leuk feest is geworden!