Eva & Wouter

Eva en Wouter

grenzeloos verliefd, de lovely planet ‘We zijn op zoek naar een weddingplanner want we trouwen in Rotterdam maar wonen in Singapore’ Dat was de strekking van de mail die ik ontving van Wouter en Eva. Na een eerste skype gesprek besluiten ze om met mij in zee te gaan. Er is direct een leuke klik en we hebben diverse dingen gemeen zoals de liefde voor het zeilen, studeren en wonen in Rotterdam. Wouter en Eva zijn een echt droomstel. Wouter regelt de bruiloft en met hem heb ik dan ook het meeste contact. Op een gegeven moment weten we precies wanneer we het beste contact kunnen hebben, aan het einde van de middag. Ze trouwen in de sociëteit de Maas, hebben een lunch bij het moderne Nhow en overnachten in Pincoff’s. Via mij lopen alle onderhandelingen met de locaties maar ook het bloemwerk en de trouwambtenaar gaat via mijn contacten. De jurk heeft Eva zelf geregeld.

Fantastische dag

Het was een fantastische dag met bijna het weer dat ze graag wilden. De huwelijksvoltrekking was bijzonder persoonlijk en heel erg mooi. Het diner was gezellig en geanimeerd en het feest was top. De hele avond stond iedereen op de dansvloer. Eva en Wouter straalden en hebben van iedere minuut volop genoten!

Hoi Mirjam bedankt voor de geweldige organisatie! Het was echt een fantastische dag! alle verwachtingen zijn overtroffen. We hadden ons geen betere dag kunnen voorstellen en met dank aan jouw oog voor detail was alles tot in de puntjes geregeld. Wij genieten voorlopig nog wel even na! Wouter en Eva