Bruiloft V&L, gast

Bruiloft V&L, gast

19 juli 2019, de dag voor de grote schoolvakantie en de juf gaat trouwen!

En het leuke is, alle kinderen van haar klas zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn. Samen met de klassenvader organiseren we vervoer, een mooi cadeau, een lied en attributen om de juf en haar aanstaande man te verwelkomen.

Ze vieren hun bruiloft bij de Retraiterie aan het water in Bleiswijk. Een romantische locatie die helemaal bij deze bruiloft past. Het is prachtig weer en de huwelijksvoltrekking vindt buiten plaats. Na een emotionele huwelijksvoltrekking met een trouwambtenaar die er zelf emotioneel van werd, zijn ze dan echt getrouwd! De kinderen krijgen nog een heerlijk grote cupcake en een zelfgemaakt bedankje en daarna gaat het gezelschap verder met lekker eten en feest vieren.

Het lied wordt gezongen tijdens de ceremonie en het ging hartstikke goed. Het was erg leuk om mee te maken en mee te helpen organiseren. Want op de achtergrond heb ik me natuurlijk er lekker tegenaan bemoeid en haar voorzien van allerlei adviezen zoals de trouwlocatie die ze uiteindelijk gekozen hebben en de fotograaf+videograaf. Beroepsdeformatie, om direct enthousiast te worden en mee te denken als mensen vertellen dat ze gaan trouwen.