Alex & Anne

Alex & Anne

Anne en Alex

Anne ken ik al vanaf dat ze een jaar of drie is. En in 2015 vertelde ze dat ze gaan trouwen en of ik een beetje mee wil helpen bij de voorbereidingen. Anne en Alex willen namelijk trouwen in België. Normaal gesproken verzorg ik geen buitenlandse bruiloften maar voor vrienden wil ik uitzonderingen maken. Daarom starten Anne en Alex hun zoektocht naar de perfecte locatie waar zo’n 70 gasten kunnen overnachten. Daar zijn er niet heel veel van in België. We struinen aardig wat websites af op zoek naar de locatie die ook nog voldoet aan de eisen van Anne en Alex.

Locatie gevonden

In Jupille vindt Anne haar perfecte locatie. Een mooi strak gebouw met diverse ruimtes en een flinke buitenruimte. Het onderhandelen neem ik deels voor m’n rekening. Zo af en toe komen we bij elkaar om te kijken hoe het gaat met alle voorbereidingen. Ik draag nog wat verschillende cateraars aan maar Anne vindt dan een cateraar naar haar smaak. Voor Anne en Alex benader ik diverse trouwambtenaren en uiteindelijk kiezen ze voor Gerard.

Er zijn nog wat strubbelingen met de bruidswinkel en een pittige brief gaat die kant op. Ook daar kan een weddingplanner bij helpen. Die staat er wat minder emotioneel in en kan met meer afstand een mail maken.

Samen met de ceremoniemeesters nemen we op het laatst nog het draaiboek door en dan vertrekken ze richting Jupille. Het is een bijzonder weekend en Anne en Alex genieten volop.

Anne heeft ook deze site ontworpen. 🙂 www.pereka.nl