Over ons

Jij, je partner en ik = ons

Ik houd van bruiloften. Ik houd van de hele voorbereiding er naar toe. Van alle vragen die je hebt, van het samen verzinnen en dingen bezoeken. Van de zoektochten op internet, pinterest, Instagram, wel of niet bestellen bij een Aziatische leverancier. Ik volg de bruiden bij diverse facebookgroepen en lees hun lief en leed.

Ik zit al meer dan 20 jaar in het vak. Van daggast tot ceremoniemeester, van receptieganger tot weddingplanner. Ik houd van de romantiek, van het ja-woord (wat ik nog altijd even emotioneel vind) en van de mooie jurken. De meest stoere of ‘ coole’ mannen die toch emotioneel worden als ze hun bruid voor het eerst zien. De liefdevolle gebaren tussen bruidsparen, de kleine momentjes, die ik zie. De moeders die trots zitten te wezen en vaders die hun zakdoek nodig hebben. De energie die in zo’n dag zit. Daar houd ik van.

En daarom heb ik van mijn romantische inslag mijn beroep gemaakt. Omdat ik graag, in deze tijd, geraakt wordt. Omdat het mooi is om mensen te begeleiden. Omdat de weg er naar toe niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Omdat jij, je partner en ik even ‘ons’ wordt. Onze voorbereiding naar jullie dag!

Liefs,

Mirjam

Wil je een afspraak? bel of app mij via  06-18845730
trouwen-20-juni-2015-755.jpg IMG_0851 Corné & Loes grenzeloos verliefd, de lovely planet

Vier van de prachtige bruiloften die ik de afgelopen twee jaar met heel veel plezier heb begeleid!

Mirjam Fondse-Fischer

mirjam@weddingplanit.nl
info@weddingplanit.nl

Instagram

Facebook
Pinterest WeddingPlanIt

Linkedin

Share: