Nieuwe boeking en daar ben ik blij mee!

De kop is er af. Normaal gesproken krijg ik boekingen binnen in maart…. Dat was dit jaar wel effe anders natuurlijk. Ik was alleen maar bezig met annuleren van evenementen. Heel frustrerend want ik hou van bouwen, niet van afbreken. Maar, de kop is er af en ik mag aan de slag voor een heel leuk bruidspaar.

Vorige week kreeg ik een berichtje van een bruidspaar dat helemaal in mijn straatje past. Niet meer zo piepjong, allebei een heel drukke baan, zijn dolverliefd en gaan trouwen. Waarom passen ze nu zo in mijn straatje? In eerste instantie had ze haar zus gevraagd als ceremoniemeester. Dat snap ik wel, want haar zus kan goed organiseren en heeft ervaring met evenementen. Maar het is nog leuker als haar zus dan vlakbij is en de bruid helpt in plaats van drie stappen verder zijn, om alles te regelen. En kijk, dan kom ik om het hoekje kijken. Haar zus gaat op het spreekwoordelijke kistje staan om de gasten ergens voor uit te nodigen, als ik haar daarvoor het seintje heb gegeven. Dat was meteen helder tijdens het gesprek dat we hadden. En zo ging het de hele avond door. Dit zijn de afspraken dat ik heel vrolijk naar huis fiets. Want het klopt gewoon. En ze maken gebruik van de speciale aanbieding in deze Corona tijd. En ook dat klopt, kort van tevoren ‘invliegen’, vijf uur voorbereiding, 10 uur op de dag zelf en dan is het al weer voorbij.

Als ceremoniemeester ben ik er voor het bruidspaar, de gasten en natuurlijk als aanspreekpunt voor de leveranciers zoals de locatie, fotograaf, trouwambtenaar, bloemist en nog veel meer.

Wil jij je dierbare vriendin, je liefste zus of iemand anders dichtbij je hebben tijdens je trouwdag? Huur dan een ceremoniemeester in om de dag te begeleiden.

Zelf heb ik een speciale aanbieding voor bruiloften die plaatsvinden in Rotterdam voor 1 juni 2021. Namelijk in plaats van de gebruikelijke € 70,00 per uur met een minimum van 15 uur (€ 1050,00), mag je nu boeken voor het totale bedrag van € 750,00 voor in totaal 15 uur !

Trouw je niet in Rotterdam? Wellicht heeft een weddingplanner in jouw omgeving ook een speciale aanbieding. Wil je alles uitbesteden? Dat kan ook en dan gelden de normale tarieven 🙂

Meer weten? Mail naar mirjam@weddingplanit.nl, ook voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Share: