Laat je niet gek maken

Laat je niet gek maken door alle pinterest fantastische mooie plaatjes

Vanuit de diverse trouworganisaties word altijd aangeraden; maak een moodboard op pinterest en bewaar daar je mooiste plaatjes. Ik wil daar ondertussen toch een kanttekening bij maken. De plaatjes op Pinterest zijn fantastisch. Zeker de Amerikaanse afbeeldingen zijn dromen die uitkomen. De mooiste styling, echt het ziet er allemaal zo mooi uit. Soms steken de Nederlandse bruiloften daar maar kaaltjes bij af. Bruiden krijgen een irreëel beeld van hun eigen trouwdag. Zonder uitbundige decoratie op de tafels, zonder prachtig figuurtje, zonder 100 bordjes die de gasten de weg wijzen naar het ‘happily ever after’.

Bedenk je dat je met het nemen van foto’s uit een bepaalde hoek maar een klein stukje van het totaal plaatje ziet en dat die foto’s vaak nog bewerkt zijn.  Wees reëel met het bedrag dat je voor je decoratie uit wil geven. Huur een professionele decorateur in als je het net zoals op Pinterest wil hebben en er echt geld aan uit wil geven. Het gaat er om dat jij en je aanstaande een prachtige dag hebben. Je vrienden en familie zijn gelukkiger met een gelukkig bruidspaar dan een miljoen handgevouwen kleine lampionnetjes aan het plafond en een gestresste bruid.

Tuurlijk, ik heb ook een pinterest pagina en ik verzamel al die ideeën ook. Maar ik heb wel altijd dit in m’n achterhoofd. Een tijdje terug liet een bruid een gedekte tafel zien, een concept dat ze ook graag voor haar Oostenrijkse bruiloft wilde. Ik heb haar uitgelegd dat, als ze dat naar haar bruiloft zou vertalen, ze daar rustig een paar duizend euro aan kwijt zou zijn. Droom maar blijf wel reëel. Over the top, prachtig maak dan vooral veel foto’s en deel ze vooral op  pinterest. Voor de nuchtere Hollandse bruid, pik er uit wat je kan gebruiken.

Over the top Pinterest:, echt prachtig maar bedenk goed welk prijskaartje hier aan hangt.

Verder vind je op mijn pinterest leuke suggesties die ook nog uitvoerbaar zijn. https://nl.pinterest.com/weddingplanit/pins/

 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *