Sparren

Checklist bruiloft.. 

Je bruiloft voorbereiden kost je gemiddeld een jaar.

In dat jaar ben je bezig om een hele checklist aan zaken voor te bereiden. Alles om jouw, jullie grote dag tot een unieke, once in a lifetime, bijzondere en persoonlijke trouwdag te maken. Maar je zit niet voor niets op de website van een weddingplanner. Soms heb je de tijd niet om die unieke dag voor te bereiden. Soms heb je de rust er niet voor. Omdat je een eigen bedrijf hebt, omdat je een superdrukke baan hebt of omdat je het gewoonweg niet leuk vindt om zoveel tijd te spenderen aan de voorbereiding voor één dag of weekeinde. Dan kun je mij inhuren als weddingplanner of ceremoniemeester. Maar als dat een stap te ver is, dan kun je ook gewoon, gratis een uur lang, met mij sparren. 

Wel of geen ceremoniemeester of weddingplanner?

Voordat we wederzijds ja zeggen, is het fijn om elkaar live of online te zien. Er moet een klik zijn tussen weddingplanner/ceremoniemeester (ik dus) en jou als bruid & bruidegom. Zonder klik gaan we niet samenwerken. Daarom hebben we een intake gesprek. Daar betaal je niets voor. Of je kunt een uur met mij sparren over dingen waar je mee zit, ook een uur lang gratis advies ter waarde van € 70,00. 

Tijdens dit gesprek van maximaal een uur, kun je me alles vragen. Of ik overal een oplossing voor heb, dat kan ik je niet garanderen maar ik kan er wel met een frisse blik naar kijken en goed luisteren. Denk aan de volgende issues:

 • sluit je moodboard nog aan bij de huidige status,
 • kloppen je financiën nog,
 • of de contracten goed zijn en geen addertjes bevatten,
 • je wel aan alles gedacht hebt (grote uitdaging van àlle bruiden),
 • klopt je tijdschema nog,
 • is je draaiboek logisch is en bevat het alles?

Kortom, soms is het heel fijn als er even iemand mee kijkt. Wedding Plan It helpt je hierbij. Maak een afspraak om te sparren. De afspraak is vrijblijvend en gratis. Je kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. 

  Mirjam Fondse Weddingplanner 

  Alleen als je dat wil.

  Spar gesprek

  Graag zou ik met je willen sparren. Ik zit met het volgende:

  - het draaiboek
  - het programma
  - leveranciers
  - moodboard
  - of anders:

  Ik wil graag dat je contact opneemt via:

  - de mail
  - whatsapp
  - bellen

  Eerste informatie

  We gaan trouwen op: (datum)
  De locatie is:
  Het aantal gasten:
  We hebben al een programma/ We hebben nog geen programma.
  Ons budget is ongeveer: / We hebben nog geen budget rond.
  Deze bijzonderheden kunnen we al delen:
  We wonen zelf in:
  We willen alleen sparren/ We willen misschien gebruik maken van je diensten als ceremoniemeester / we willen misschien gebruik maken van je diensten als weddingplanner

  Share: