Full service weddingplanner

Full service weddingplanner

Full service weddingplanner, ik help jullie mee met de voorbereidingen en de uitvoering op de dag zelf. Full service houdt in dat ik, samen met jullie, de dag voorbereid. Ik vraag offertes aan, zoek voor jullie leveranciers uit en stuur de offertes door. Daarbij kijk ik binnen mijn netwerk voor de meest geschikte leverancier voor jullie bruiloft. Ik maak het draaiboek, onderhoud alle contacten en je kunt me altijd alles vragen. Zelfs om 3.00 uur ’s nachts kun je me een appje sturen (echt gebeurd!). Ik stuur je regelmatig een lijstje zodat jouw tijdsplanning klopt. 

Deze full service is vooral voor bruidsparen die een fulltime baan hebben, een groot sociaal leven en ook graag nog willen sporten en uitgaan. Bruidsparen die te druk zijn om alles te coördineren en graag dingen uit willen besteden zodat ze zich alleen met de leuke dingen hoeven bezig te houden!

Deze full service is voor bruidsparen die al wel weten wat ze willen maar eigenlijk niet zo goed weten waar ze moeten starten en overweldigd zijn door het totale aanbod op Instagram, Pinterest, Facebook en alle websites. 

Na het kennismakingsgesprek gaan we alles doornemen en zit ik alles voor jullie op een rijtje. Waar moet je als eerste een beslissing over nemen zodat je weer verder kunt. Ik neem het tijdrovende deel van jullie over, zoals het aanvragen van offertes na uitzoeken van leveranciers. 

Op je trouwdag dag is het heel fijn om iemand er bij te hebben die je professioneel begeleidt. Die al van tevoren plan A, B en C in haar hoofd heeft. Die alle telefoonnummers heeft en gesproken heeft met alle leveranciers. Die rustig op de achtergrond is maar wel de touwtjes  strak in handen houdt. Die de ceremoniemeester het podium geeft en op de achtergrond heel veel onder controle houdt. Die het aanspreekpunt is van alle leveranciers en de beslissingen neemt die nodig zijn. Een weddingplanner dus 🙂

De prijzen vind je hier; afhankelijk van hoeveel je zelf wil doen, hoe lang je dag duurt en hoeveel er al gedaan is, afhankelijk daarvan wordt het aantal uren vastgesteld:

15 uur
€ 1050
15 uur professionele begeleiding van jullie trouwdag.
 
Dit is zonder begeleiding op de dag zelf, alleen maar voorbereidingen met de nadruk op het draaiboek.
25 uur
€1750
25 uur professionele begeleiding van jullie trouwdag inclusief begeleiding op de dag zelf van 9.00 uur tot 20.00 uur. Rotterdam.
 
 
35 uur
€2450
35 uur professionele begeleiding van jullie bruiloft, inclusief diverse afspraken met jullie en/of ceremoniemeesters. Binnen Rotterdam en ik begeleid op de dag zelf.
 
 
50 uur
€3500
50 uur professionele voorbereiding en begeleiden van jullie bruiloft. Inclusief diverse afspraken met jullie en de ceremoniemeesters. Binnen Rotterdam of directe omgeving. Ik ben aanwezig op de dag zelf.
 
 
60 uur
€4200
60 uur professionele voorbereiding en begeleiding van jullie bruiloft. Diverse afspraken met jullie en de ceremoniemeesters. Binnen Rotterdam of directe omgeving. Ik ben aanwezig op de dag zelf.
 
 
Maatwerk
€ 70,- per uur
Maatwerk is eveneens mogelijk. ik reken € 70,- per uur met een minimum van 15 uur. Genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw maar exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. Prijzen gelden voor 2020/2021.
 
In principe verzorg ik geen bruiloften in het buitenland. Mijn specialisatie is Rotterdam, hier ken ik alle leuke locaties en leveranciers. Voor trouwen in het buitenland verwijs ik je graag naar mijn gespecialiseerde collega's!
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling
Share: