Fotograaf en videograaf

Fotograaf en videograaf

Naast de bruid en bruidegom, getuigen, ouders en directe familie zijn dit de belangrijkste mensen op je bruiloft. Waarom? Omdat door hun vakmanschap je de bruiloft nog jaren later kunt her-beleven. Een goede fotograaf, aangevuld met een videograaf is onmisbaar op je bruiloft.

Vandaag ben ik, op uitnodiging, in het Groothandelsgebouw bij CIC. CiC is een community van start- en scale-ups op de derde en vierde etage in het centrum van Rotterdam. Dorittya en Lova ontvangen mij op de vierde etage. Lova is de eigenaar en oprichter van Lightning video editors. Een bedrijf dat nu vijf jaar bestaat, gegroeid is van één naar 20 medewerkers en internationale opdrachten van grote merk klanten binnen krijgt. Ze zijn actief binnen de startup markt en maken mooie video’s. Maar ze willen uitbreiden en richten zich op bruidsparen voor trouwfoto’s en video’s.

Omdat ik mijn huidige vaste fotografen niet te kort wil doen, richt ik me vooral op video. Vijf jaar geleden heeft Lova zijn laatste trouwvideo gemaakt en om hun (al imposante commerciële) portfolio aan te vullen mag ik ze nu aanbieden voor € 550,- all inclusief voor een trouwdag. Je video komt dan op hun site, samen met een referentie. De eerste drie bruidsparen mogen voor dit bedrag, daarna gaat het bedrag omhoog naar € 1500,- tot € 2000,- wat een gebruikelijke prijs is voor een videograaf. Het eerste bruidspaar heeft al (bijna) geboekt.

https://www.specialday.lightningvideoeditors.com/
http:// https://www.lightningvideoeditors.com/

7 mei 2019

Share: