En toen vroeg ze; “wat zou je nog graag willen?”

En toen vroeg ze; wat zou je nog graag willen?

Vandaag had ik een gesprek met een oud-klasgenootje van me. Ze is bezig om verder te kijken dan haar huidige baan. Tijdens dat gesprek vroeg ze; ‘wat zou je nog graag willen?’ en die vraag is best wel blijven hangen. En dat tijdens mijn enthousiaste verhaal, van bijna twee uur, over hoe leuk het vak weddingplanner is.

Wat zou ik nog graag willen?

Tijdens het gesprek bedacht ik me dat ik alles wel heb, wat mijn hartje begeert. Goede gezondheid zowel zelf als mijn gezin en familie, echt leuke bruiloften, leuke evenementen en voldoende uitdagingen. Maar nu ik er nog langer over na denk; ik heb nog wel een verlanglijstje of ondernemersuitdagingen.

  • Ik zou nog graag een eigen locatie willen waar ik exclusief bruiloften kan organiseren.
  • Ik zou nog graag bruiloften organiseren voor mensen die gender-gelijk zijn.
  • Ik zou graag nog meer bruiloften willen organiseren voor mensen die voor de tweede keer volmondig ‘ja’ zeggen.
  • Ik zou graag aan mijn maximale capaciteit willen zitten (en die ook willen ontdekken).
  • Ik zou het heel mooi vinden om een bruiloft te mogen organiseren, op heel korte termijn, omdat iemand ernstig ziek is verklaard en daar een heel mooie dag van maken. Dat klinkt wellicht heel bot maar het lijkt me heel erg mooi om juist bij zo’n bruiloft de nodige rust te brengen.
  • En dat natuurlijk allemaal in Rotterdam.

Wat wil jij graag op je bruiloft? Hoe ziet jouw ideale dag er uit? kan ik de rust bij jou in je voorbereiding brengen of sta jij in mijn verlanglijstje? Neem dan contact op mirjam@weddingplanit.nl

Share: