Bijzondere huwelijken

Alle huwelijken zijn bijzonder

Maar sommige zijn nog meer bijzonder dan andere….

Expat

Zodra je expat wordt, komt er heel veel regelwerk kijken. Zowel op het moment dat je vertrekt als op het moment dat je weer terugkomt naar Nederland. Wellicht vertrek je naar een land waar het heel handig is dat je getrouwd bent op het moment dat je daar verblijft. Wil je daarom een flink feest geven voordat je vertrekt en tijdens dat feest trouwen? Neem dan een weddingplanner in de arm die al dit regelwerk voor je uit handen neemt. Zodat jij je kunt concentreren op al het andere regelwerk om te gaan expatten.

Zwanger/ in verwachting

Gefeliciteerd, je bent in verwachting. Jij en je vriend(in) zijn er dolgelukkig mee. Maar nu komt er een hoop regelwerk om de hoek kijken. Je kunt langs de notaris gaan om het kindje te laten erkennen. Je kunt ook tijdens de zwangerschap trouwen. Wellicht ziet de bruiloft er dan anders uit dan dat je van tevoren bedacht had. Want de hormonen gieren door je lijf en je kunt geen enkele beslissing nemen. Dan is het handig om een weddingplanner in te schakelen. Zelf heb ik twee kinderen en ik weet heel goed wat het is om in verwachting te zijn. Gun jezelf de rust om te genieten van je zwangerschap en laat het regelwerk aan een ervaren planner over. Dat scheelt een hele hoop gestress en daardoor kun je genieten van de dag zelf.

Trouwen bij ziekte

Bijvoorbeeld omdat één van de twee ernstig ziek is geworden en jullie nog willen trouwen en alles op korte termijn geregeld moet worden. Het is dan fijn om iemand te hebben voor al het regelwerk, die de bijzondere trouwambtenaren kent en rust kan brengen in deze hectische tijd.

Share: