Op bezoek bij Sandra van Lasand jewellery

Folder_trouwringen_WEDDINGPLANIT_LASAND

Rotterdam heeft veel mensen die erg leuke dingen doen. Zo ook Sandra Bruil van Lasand. Zij is goudsmid en ze nodigde mij uit voor een bezoek in haar atelier.

Het leuke is dat ik meerdere goudsmeden ken, Iwan Klein van goudsmederij Klein en iemand waarvan je het helemaal niet verwacht namelijk mijn contactpersoon bij de Nieuwe Banier. Altijd bevlogen mensen die met passie over hun beroep spreken. Zo ook Sandra.

In haar atelier heeft ze diverse voorbeelden van haar collectie die ze maakt, naast alle custom made trouwringen. Vanuit haar achtergrond als industrial design engineer op de TU Delft is ze vooral aan het werken met materialen en alle mogelijkheden hiermee. Platte ringen? Als je werkt vanuit de gedachte dat er dingen 3D geprint kunnen worden, dan onderzoekt Sandra of het ook met haar materialen kan. En ja, dat kan dus. Hierdoor krijg je een bijzondere invalshoek op zoiets ‘dagelijks’ als een ring.

Trouwringen zijn heel persoonlijk. Zelf ben ik allergisch voor goud en daarom heb ik al 19 jaar een titanium trouwring. Trouwringen erf je hooguit van je ouders of oma en opa. Het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt over hoe je trouwring eruit komt te zien. Sandra helpt je daarbij, ze heeft een uitgebreid gesprek, laat diverse materialen zien en verschillende vormen waar vandaan je kunt gaan denken en maakt daarna een schets. En heb je een trouwring met een emotionele waarde? Dan kan ze die verwerken in de nieuwe trouwringen. Na akkoord gaat ze aan de slag.

Dat ze ook voor dit gesprek aan de slag was gegaan, blijkt wel aan de foto bij deze blog. Behalve de foto heeft ze ook een mooi aanbod. Laat je je custom made trouwringen bij Sandra maken en kom je via mij? Dan krijg je de gravure gratis.

Bedrijven ontstaan niet zomaar, daar zit een drijfveer achter. Sandra wil graag mooie dingen maken, niet voor iedereen maar wel voor mensen die het waarderen. Ze wil graag groeien met haar bedrijf en uiteindelijk een zaak openen op een hippe plek in Rotterdam. Mooi om te zien hoe mensen ergens voor gaan staan en kiezen voor hun passie!

Sandra Bruil

Designer & Edelsmid. Gespecialiseerd in custom made verlovingsringen en  trouwringen.

W: www.lasandjewellery.com

E: sandra@lasandjewellery.com

M: +31 06 19836971

Let’s get social:

IG: Volg mij op instagram!

FB: Volg mij op facebook!

LI: Linkedin buddies!

 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *